fredag den 4. marts 2011

Fattigrøv

Jeg failer ret meget som udeboende. Jeg har ingen penge, jeg gider ikke lave varm mad, og jeg lever praktisk talt kun af ostemader og kamillete. Og så stortuder jeg lige så snart det er blevet mørkt og det kun er mig - og Paradise Hotel. Allerede nu overvejer jeg at invisterer i en lille hund - men det er der jo så heller ikke råd til. Oveni det så plager jeg min kæreste 24/7 om han nu ikke godt bare vil komme og sove - og give mad... Flot efter en uge er jeg allerede fattig, ængstelig, sulten, og i det hele taget en stor klynkende blondine.

Men så synes jeg jo så også tilgengæld efterhånden at jeg bor ret så fedt. Jeg fik jo penge af mine sødeste bedsteforældre så jeg kunne få mig en masse møbler i Ikea - det AWESOME! Og så har jeg et minuts gågang til bussen - og jeg har en masse kanaler indtil Antenneforeningen kommer med den lille boks - det bliver ensomt uden Paradise og How I met your mother osv.

Dog så har jeg nogle gode venner og veninder som trofast kommer lige så snart jeg tuder liiidt for meget. Så får jeg noget god mad og et selskab som bare giver tryghed så det siger spar 2.

2 kommentarer:

Signe sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Signe sagde ...

åh jeg havde det også svært ved at sove alene i starten da jeg flyttede hjemmefra. men håber du vænner dig til det hurtigt, søde johanne.

du må også snart ligge billeder ind af din fine lejlighed. jeg er så nysgerrig <3

kæmpe kys fra signe

Send en kommentar